婚姻狀態成謎 張靚穎被爆新戀情

    31

    張靚穎被爆和曾擔任過她婚禮伴郎的陳秋蒔在一起。(網絡圖片)

    今年4月,張靚穎好友喺社交網發文疑暗指張靚穎與老公馮軻已分手。當時就有報道指,張靚穎與馮軻只是舉行了婚禮並未註冊結婚,令張靚穎婚姻狀態成謎。16日,有媒體爆料,稱影到張靚穎深夜同一名男士牽手同行,疑似新戀情曝光。隨後,內地藝人王錚亮發文疑針對張靚穎感情一事表態,稱心疼「佢」嘅不易,更疑針對其「緋聞男友」放話:望各自安好!

    陳秋蒔(微博圖)

    王錚亮發文回應張靚穎新戀情一事:「出不出山,是你的事,她的選擇,是她的事。我們決定不了任何,只心疼她的不易,不想讓她受任何欺騙與傷害,望各自安好。」據悉,王錚亮發呢段長文疑似回應陳秋蒔所發嘅一條文章。張靚穎嘅緋聞男友陳秋蒔15日曾發文稱:「對不起,準備出山了,前面的少年和紅綠燈,我就問你們怕不怕。」唔少網友看到後留言:「真讓人摸唔著頭腦,呢唱嘅係哪一齣啊?」另有眼細網友發現,張靚穎嘅個人社交網已清空了關於馮軻嘅一切。

    張靚穎不顧母親反對與馮軻結婚。(網絡圖片)

    這篇文章 婚姻狀態成謎 張靚穎被爆新戀情 最早出現於 流動新聞

    分享給好友: