億萬富豪男友約正印睇騷 廖碧兒疑被分手

    31

    廖碧兒疑與億萬富豪男友分手,男方約正印女友睇騷。(Instagram圖)

    藝人廖碧兒(Bernice)今年3月被爆出同40歲的失婚富二代盧啟賢(Calvin)同遊芬蘭疑交往。不過,當時就有報道指,Calvin認識Bernice前已有一個感情穩定的泰籍百億電訊太子女女友Nina。不過,Calvin近日被影到同正印泰籍女友Nina一起睇美國流行天王Bruno Mars的演唱會,且另有爆料人指二人一直未分手,每逢週末Nina都會嚟香港與Calvin見面。

    據爆料人指,遇見Calvin同Nina一齊睇騷,同行仲有一位男性朋友及兩個小女孩,Calvin同Nina坐埋一齊,感覺係似情侶,二人玩自拍時女方仲挨個頭落Calvin膊頭。

    Calvin同Nina只係朋友?

    據悉,Nina去年10月還曾為為Calvin慶祝40歲生日。11月,Calvin就帶住Bernice到半島酒店撐枱腳,報道指二人當晚飲了唔少酒,更忍不住當眾摸手兼Kiss,離開等車時還表現癡纏。廖碧兒早前在個人ig上傳有心型圖案的戒指,疑暗示與Calvin戀愛關係,她也曾話Calvin同Nina只係朋友,Nina已經結咗婚。

    這篇文章 億萬富豪男友約正印睇騷 廖碧兒疑被分手 最早出現於 流動新聞

    分享給好友: