访问遭狂窒杜汶泽嬲爆掟咪走人:唔畀自己受呢啲闲气!

    167
    杜汶泽(Facebook图片)

    艺人杜汶泽对于不满的事绝不哑忍,昨日(21号)他在社交网留言炮轰网站记者态度有问题,更让他入行25年来首次访问途中掟咪离开,他直言:「我老喇,唔会比(畀)自己再受呢啲闲气!一秒钟都唔会。」

    你钟意点剪就点剪啦

    杜汶泽透露由以前亚视的好兄弟穿针引线接受网站记者访问,由于杜汶泽的网上新节目以「性」为主题,该记者竟寸爆反问「咁点解讲性先?系咪想用性嚟引人睇先?」、「吓四十五岁仲有嘢好奇?」、「咁你唔对男人好奇?」、「咁你个台有乜卖点先?」,正因为对方的语气及说话问题,令杜汶泽忍无可忍:「你又句句窒头窒势,语气又差……过程中我已经尽量忍让。点知佢仲唔识死…….我嚟见工呀依家?你咁嘴gel gel 做乜X啫?有乜好处吖?」最后杜汶泽选择访问途中除咪离开,更扬言:「你钟意点剪就点剪啦!我条命硬过铁,你剪我唔死咖(㗎)!」

    杜汶泽Facebook留言

    这篇文章访问遭狂窒杜汶泽嬲爆掟咪走人:唔畀自己受呢啲闲气!最早出现于流动新闻

    分享給好友: